restaurant-cover

2 virėjai

Mažytis šeimyninio dueto, Agnės ir Martyno, sukurtas gastronominis kampelis Vilniaus senamiestyje, siūlantis ne tik modernios europietiškos virtuvės įkvėptus dienos pietus, bet ir privačias vakarienes bei kulinarinius kursus.

Apie restoraną

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

KEPTA DUONA

Sėklos | sūrio putėsis.

ŠILKINIS CEPELINAS

Baravykai | žemaitiško kastinio padažas | traški šoninė.

JAUTINOS ROSTBIFAS SU TOPINAMBŲ TEKSTŪROMIS

Porai | raudono vyno – slyvų padažas.

VARŠKĖS SPURGA

Čiobreliai |liepžiedžių kremas | medus.

Dvi priderintų prie maisto vynų taurės kainuoja papildomai 15 Eur.

Šiaulių g. 5, Vilnius

Virtuvės šefė – Martynas Paulauskas

Rezervacijai:

+370 6723 7114

labas@2virejai.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

Dvi vakarienės per vakarą: 18:00 –19:45 ir 20:00 – 22:00

Galerija