Mažytis šeimyninio dueto, Agnės ir Martyno, sukurtas gastronominis kampelis Vilniaus senamiestyje, siūlantis ne tik modernios europietiškos virtuvės įkvėptus dienos pietus, bet ir privačias vakarienes bei kulinarinius kursus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
KEPTA DUONA
Sėklos | sūrio putėsis.
ŠILKINIS CEPELINAS
Baravykai | žemaitiško kastinio padažas | traški šoninė.
JAUTINOS ROSTBIFAS SU TOPINAMBŲ TEKSTŪROMIS
Porai | raudono vyno – slyvų padažas.
VARŠKĖS SPURGA
Čiobreliai |liepžiedžių kremas | medus.
Dvi priderintų prie maisto vynų taurės kainuoja papildomai 15 Eur.
Šiaulių g. 5, Vilnius
Virtuvės šefė – Martynas Paulauskas
Rezervacijai:
+370 6723 7114
labas@2virejai.lt
Degustacijų pateikimo laikas:
Dvi vakarienės per vakarą: 18:00 –19:45 ir 20:00 – 22:00